Bestroy logo

Brickster

Brickster legó

A Brickster program a nemzetközileg elismert és széles körben használt bricklink.com honlapon közzétett LEGO elemek, készletek és egyéb alkatrészek kereskedelmének hatékonyságát nagyságrendekkel növeli Bővebben...

Épület alaprajzok feldolgozása

Caritas

Alvállalkozóként részt vettünk a bécsi Karitász épületeinek alaprajzi feldolgozásában létesítménygazdálkodási célokra.Új év, új honlap

Responsive

Elkészült a Bestroy Hungary responsive honlapja HTML5 alapokon, hogy mind tableten és mobilon is egyaránt élvezhető legyen weboldalunk tartalma.


Tókerti VTE vadászterület

Hunting

A Tókerti Vadász és Természetvédő Egyesület számára elkészítettük a vadászterület térképét 1:10000 topográfiai térképszelvények felhasználásával.


HU-GO útdíjrendszerre való felkészítés

HU-GO

A Jar-Kontroll Kft. HU-GO útdíjrendszerre való felkészítése, a meglévő rendszerük optimalizálása.
Befejeződött az Interport fejlesztése

Interport

Befejeződött az Interport (Integrált Térinformatikai Portálrendszer) több éves fejlesztése az L-Tér Informatika Kft. számára. Az InterPort teljes körű integrált térinformatikai adat- és dokumentumkezelési platformot biztosít önkormányzatok, kis-, közép- és nagyvállalatok számára a műszaki adatgazdálkodás területein.

Sópont információs portál

Interport

Bemutatjuk a Sópont információs oldalt, mely átfogó tájékoztatást nyújt mindazok számára, akik érdeklődnek a sóról, annak felhasználási területeiről. Bővebb információt kaphatnak a sóbányákról, sóturizmusról és a sóra épülő szolgáltatásokról is. Az oldalt Joomla alapokon készítettük, a weboldal feltöltését és keresőoptimalizálását (SEO) is cégünk végezte.

TERMOSTAR

Interport

Elkészült az L-Tér Informatika Kft. számára a TERMOSTAR Kecskeméti Távhőszolgáltató közmű-nyilvántartási rendszere, melyben a keretrendszer elkészítésében vettünk részt, valamint adatfeltöltési, oktatási és tanácsadási feladatokat láttunk el.

Térképi adatok feldolgozása

Térinformatika

  • Topográfiai szelvények digitális feldolgozása (2002)
  • Autónavigációs adatbázis felújítása (2004)
  • Közműhálózat raszteres és digitális nyilvántartási térképeinek feldolgozása, szerkesztése és digitalizálása (2005-2012)
  • Szervezze, elemezze, kezelje velünk adatait hatékonyabban!